Fes una ullada
LA NOSTRA CARTA
Amb una cuina de mercat i amb producte de proximitat, anem creant diferents plats de temporada que es sumen a la nostra carta.
Els dijous i divendres laborales oferim un menú diari tancat per a qui vulgui venir a un preu més econòmic.
Escudella i carn d'olla amb galets i cigrons
Les nostres carxofes a la brasa amb all i julivert
Milfulls de sobrassada amb formatge brie i mel
Senglar estofat al toc de romaní
Teula de calçots amb romesco fet a casa
Milfulls de salmó fumat i crema de formatge Mascarponne
Aperitiu
PICA-PICA
Anxoves
1.30€/u
Croquetes
1.70€/u
Llonganissa de Vic
Platet 7€ // Plat 11€
Pernil ibèric
Platet 9.90€ // Plat 12.90€
Formatge semi sec d'ovella
Platet 7€ // Plat 11€
Coca torrada amb tomàquet i all
2.40€/u
1r Plat
AMANIDES I ENTRANTS
Amanida catalana
7.80€
Amanida dels segadors (ceba i tomàquet)
6.30€
Amanida tèbia de formatges i vinagreta de fruits secs
8.95€
Assortit d'embotits d'Osona
8.40€
Foie amb torradetes i melmelada casolana
9.95€
Milfulls de foie amb melmelada de pera
9.95€
Assortit de formatges DO. Catalunya
9.95€
Canelons Mas Floriac de carn rostida
8.50€
Cargols a la llauna amb all i oli i romesco
11.95€ // llauna per a dos 25€
Carpaccio de peus de porc i vinagreta de festucs i pinyons
8.50€
Carpaccio de vedella amb oli d'alfàbrega i parmesà
9.10€
Coca torrada amb tomàquet i pernil de bodega
7.95€
Croquetes de rostit (5u)
8.30€
Espàrrecs amb pernil de bodega i maionesa
7.95€
Trencadissa d'ous amb birutes de pernil ibèric
7.90€
Sandàlia d'escalivada amb anxoves
8.20€
2n Plat
CARNS A LA BRASA
Botifarra
7.50€
Conill
8.40€
Entrecot de vedella de Girona
16.30€
Entrecot a la pedra de vaca madurat 60 dies
(peces d’entre 500 i 600 grams) 28€
Filet de vedella de Girona
22€
Galta de porc tallada amb os
7.90€
Graellada de carn
13.60€
Magret d'ànec amb salsa del mes
23€
Peus de porc amb rajolí d'all i julivert
7.90€
Quarter de pollastre
7.50€
Secret de porc ibèric amb reducció d'Oporto
12.30€
Xai a la brasa
14.40€
Xurrasco de vedella
9.80€
Nota: Les carns a la brasa NO porten acompanyament, en cas de voler-ne, mirar l’apartat d’acompanyaments.
CASSOLES, GUISSATS I PEIX
Cabrit arrebossat
22€
Confit d'ànec amb compota de poma
10.90€
Melós de galta ibèrica cuinat amb Cavernet Sauvignon i melmelada de nabius
12.80€
Pota de pop a la brasa amb parmentier de patata
22.50€
Vedella amb bolets
11.50€
Bacallà al nostre estil
14.00€
Salmó a la brasa amb guarnició
9.95€
Acompanyaments
GUARNICIONS
Escalivada
1.30€
Mongetes amb oli
1.30€
Mongetes amb cansalada
1.45€
Patates rosses
1.40€
Cigrons amb oli
1.30€
Carxofes a la brasa (només en temporada)
2.20€/u
Salsa roquefort
2€
All i oli casolà
1.20€
Maionesa / Ketxup
1€
Menú infantil 9.95€ (1 plat) o 16€ (dos plats)
PLAT A ESCOLLIR
Pasta del dia a la bolonyesa (Macarrons o espaguetis)
Pit de pollastre arrebossat amb patates
Croquetes de rostit amb patates
Botifarra a la brasa amb patates
POSTRES
Iogurt natural
Crema catalana
Gelat de vainilla o xocolata
Suc de taronja
Flam d'ou amb nata
BEGUDA
Aigua o Refresc
Nota: Menú infantil de 2 a 12 anys. En cas de compartir menú, es cobrarà un servei de taula de 5€.
- Aperitiu
-
Aperitiu
PICA-PICAAnxoves
1.30€/uCroquetes
1.70€/uLlonganissa de Vic
Platet 7€ // Plat 11€Pernil ibèric
Platet 9.90€ // Plat 12.90€Formatge semi sec d'ovella
Platet 7€ // Plat 11€Coca torrada amb tomàquet i all
2.40€/u - 1r Plat
-
1r Plat
AMANIDES I ENTRANTSAmanida catalana
7.80€Amanida dels segadors (ceba i tomàquet)
6.30€Amanida tèbia de formatges i vinagreta de fruits secs
8.95€Assortit d'embotits d'Osona
8.40€Foie amb torradetes i melmelada casolana
9.95€Milfulls de foie amb melmelada de pera
9.95€Assortit de formatges DO. Catalunya
9.95€Canelons Mas Floriac de carn rostida
8.50€Cargols a la llauna amb all i oli i romesco
11.95€ // llauna per a dos 25€Carpaccio de peus de porc i vinagreta de festucs i pinyons
8.50€Carpaccio de vedella amb oli d'alfàbrega i parmesà
9.10€Coca torrada amb tomàquet i pernil de bodega
7.95€Croquetes de rostit (5u)
8.30€Espàrrecs amb pernil de bodega i maionesa
7.95€Trencadissa d'ous amb birutes de pernil ibèric
7.90€Sandàlia d'escalivada amb anxoves
8.20€ - 2n Plat
-
2n Plat
CARNS A LA BRASABotifarra
7.50€Conill
8.40€Entrecot de vedella de Girona
16.30€Entrecot a la pedra de vaca madurat 60 dies
(peces d’entre 500 i 600 grams) 28€Filet de vedella de Girona
22€Galta de porc tallada amb os
7.90€Graellada de carn
13.60€Magret d'ànec amb salsa del mes
23€Peus de porc amb rajolí d'all i julivert
7.90€Quarter de pollastre
7.50€Secret de porc ibèric amb reducció d'Oporto
12.30€Xai a la brasa
14.40€Xurrasco de vedella
9.80€Nota: Les carns a la brasa NO porten acompanyament, en cas de voler-ne, mirar l’apartat d’acompanyaments.CASSOLES, GUISSATS I PEIXCabrit arrebossat
22€Confit d'ànec amb compota de poma
10.90€Melós de galta ibèrica cuinat amb Cavernet Sauvignon i melmelada de nabius
12.80€Pota de pop a la brasa amb parmentier de patata
22.50€Vedella amb bolets
11.50€Bacallà al nostre estil
14.00€Salmó a la brasa amb guarnició
9.95€ - Acompanyaments
-
Acompanyaments
GUARNICIONSEscalivada
1.30€Mongetes amb oli
1.30€Mongetes amb cansalada
1.45€Patates rosses
1.40€Cigrons amb oli
1.30€Carxofes a la brasa (només en temporada)
2.20€/uSalsa roquefort
2€All i oli casolà
1.20€Maionesa / Ketxup
1€ - Menú infantil
-
Menú infantil 9.95€ (1 plat) o 16€ (dos plats)
PLAT A ESCOLLIRPasta del dia a la bolonyesa (Macarrons o espaguetis)
Pit de pollastre arrebossat amb patates
Croquetes de rostit amb patates
Botifarra a la brasa amb patates
POSTRESIogurt natural
Crema catalana
Gelat de vainilla o xocolata
Suc de taronja
Flam d'ou amb nata
BEGUDAAigua o Refresc
Nota: Menú infantil de 2 a 12 anys. En cas de compartir menú, es cobrarà un servei de taula de 5€.