Fes una ullada

LA NOSTRA CARTA

Amb una cuina de mercat i amb producte de proximitat, anem creant diferents plats de temporada que es sumen a la nostra carta.

Els dijous i divendres laborales oferim un menú diari tancat per a qui vulgui venir a un preu més econòmic.

Els plats de temporada destacats

Escudella i carn d'olla amb galets i cigrons

8.20€

Les nostres carxofes a la brasa amb all i julivert

9.80€

Milfulls de sobrassada amb formatge brie i mel

8.90€

Senglar estofat al toc de romaní

9.80€

Teula de calçots amb romesco fet a casa

9.95€

Amanida de figues i pernil ibèric amb vinagreta de festucs

9.90€

Aperitiu

PICA-PICA

Anxoves

1.20€/u

Croquetes

1.50€/u

Llonganissa de Vic

Platet 7€   //   Plat 11€

Pernil ibèric

Platet 9.80€   //   Plat 12.60€

Formatge semi sec d'ovella

Platet 7€   //   Plat 11€

Coca torrada amb tomàquet i all

2.30€/u

1r Plat

AMANIDES I ENTRANTS

Amanida catalana

7.60€

Amanida dels segadors (ceba i tomàquet)

5.60€

Amanida tèbia de formatges i vinagreta de fruits secs

8.65€

Assortit d'embotits d'Osona

8.30€

Foie amb torradetes i melmelada casolana

9.95€

Milfulls de foie amb melmelada de pera

9.90€

Assortit de formatges DO. Catalunya

9.90€

Canelons Mas Floriac de carn rostida

8.10€

Cargols a la llauna amb all i oli i romesco

10.60€

Carpaccio de peus de porc i vinagreta de festucs i pinyons

8.10€

Carpaccio de vedella amb oli d'alfàbrega i parmesà

8.40€

Coca torrada amb tomàquet i pernil de bodega

7.95€

Croquetes de rostit (5u)

7.10€

Espàrrecs amb pernil de bodega i maionesa

7.85€

Trencadissa d'ous amb birutes de pernil ibèric

7.500€

Sandàlia d'escalivada amb anxoves

7.70€

2n Plat

CARNS A LA BRASA

Botifarra

5.70€

Conill

7.90€

Entrecot de vedella de Girona

13.70€

Entrecot a la pedra de vaca madurat 60 dies

(peces d’entre 500 i 600 grams)    26€

Filet de vedella de Girona

16.80€

Galta de porc tallada amb os

6.95€

Graellada de carn

11.60€

Magret d'ànec amb salsa del mes

13.70€

Peus de porc amb rajolí d'all i julivert

6.60€

Quarter de pollastre

5.80€

Secret de porc ibèric amb reducció d'Oporto

11.75€

Xai a la brasa

10.80€

Xurrasco de vedella

9.60€
Nota: Les carns a la brasa NO porten acompanyament, en cas de voler-ne, mirar l’apartat d’acompanyaments.
CASSOLES, GUISSATS I PEIX

Cabrit arrebossat

15.80€

Confit d'ànec amb compota de poma

9.50€

Melós de galta ibèrica cuinat amb Cavernet Sauvignon i melmelada de nabius

11.50€

Pota de pop a la brasa amb parmentier de patata

18.50€

Vedella amb bolets

10.50€

Bacallà al nostre estil

13€

Salmó a la brasa amb guarnició

9.25€

Acompanyaments

GUARNICIONS

Escalivada

1.20€

Mongetes amb oli

1.20€

Mongetes amb cansalada

1.45€

Patates rosses

1.20€

Cigrons amb oli

1.20€

Carxofes a la brasa (només en temporada)

2.20€/u

Salsa roquefort

2€

All i oli casolà

1.20€

Maionesa / Ketxup

1€

Menú infantil 9..50€

PLAT A ESCOLLIR

Pasta del dia (Macarrons o espirals de colors)

Pit de pollastre arrebossat amb patates

Croquetes de rostit amb patates

Bistec de vedella amb patates

POSTRES

Iogurt natural

Crema catalana

Gelat de vainilla o xocolata

Suc de taronja

Flam d'ou amb nata

BEGUDA

Aigua o Refresc

Nota: Menú infantil de 2 a 12 anys. En cas de compartir menú, es cobrarà un servei de taula de 5€.

Begudes

VINS

Negres

Tocat de l'ala - DO Empordà

Cuca de llum - DO Conca de Barberà

Tremenda - Terra Alta

Toc - Pla del Bages

Ssssshhhhhh... Ull de Molins - DO Montsant

Jaspi - DO Montsant

Petit Baldomà - Costers del Segre

Equilibrista - DO Catalunya

FA 206 Criança - DO Priorat

Nona - DO Priorat

Les timbes - DO Penedès

En la cuerda floja - DO Rioja

Pago de los Capellanes - Ribera del Duero

Alamos Malbec - Argentina

Blancs

Indispensable - DO Empordà

Te la dedico - Terra Alta

Experiència parellada - DO Conca de Barberà

Bernat Oller - Pla del Bages

La Charla - DO Rueda

Marieta - DO Rías Baixas

Rosats

Indispensable - DO Empordà

Patxanga - DO Conca de Barberà

Gegant del vi - DO Terra Alta

CAVES I SANGRIES

Efecte Papallona Reserva Brut - DO Penedès

Sangria de vi

Terrer de la Creu Brut Nature - DO Cava

Sangria de cava

Mistinguett - DO Penedès

Vi de la casa - Blanc, negre o rosat

Aperitiu

Aperitiu

PICA-PICA

Anxoves

1.20€/u

Croquetes

1.50€/u

Llonganissa de Vic

Platet 7€   //   Plat 11€

Pernil ibèric

Platet 9.80€   //   Plat 12.60€

Formatge semi sec d'ovella

Platet 7€   //   Plat 11€

Coca torrada amb tomàquet i all

2.30€/u
1r Plat

1r Plat

AMANIDES I ENTRANTS

Amanida catalana

7.60€

Amanida dels segadors (ceba i tomàquet)

5.60€

Amanida tèbia de formatges i vinagreta de fruits secs

8.65€

Assortit d'embotits d'Osona

8.30€

Foie amb torradetes i melmelada casolana

9.95€

Milfulls de foie amb melmelada de pera

9.90€

Assortit de formatges DO. Catalunya

9.90€

Canelons Mas Floriac de carn rostida

8.10€

Cargols a la llauna amb all i oli i romesco

10.60€

Carpaccio de peus de porc i vinagreta de festucs i pinyons

8.10€

Carpaccio de vedella amb oli d'alfàbrega i parmesà

8.40€

Coca torrada amb tomàquet i pernil de bodega

7.95€

Croquetes de rostit (5u)

7.10€

Espàrrecs amb pernil de bodega i maionesa

7.85€

Trencadissa d'ous amb birutes de pernil ibèric

7.500€

Sandàlia d'escalivada amb anxoves

7.70€
2n Plat

2n Plat

CARNS A LA BRASA

Botifarra

5.70€

Conill

7.90€

Entrecot de vedella de Girona

13.70€

Entrecot a la pedra de vaca madurat 60 dies

(peces d’entre 500 i 600 grams)    26€

Filet de vedella de Girona

16.80€

Galta de porc tallada amb os

6.95€

Graellada de carn

11.60€

Magret d'ànec amb salsa del mes

13.70€

Peus de porc amb rajolí d'all i julivert

6.60€

Quarter de pollastre

5.80€

Secret de porc ibèric amb reducció d'Oporto

11.75€

Xai a la brasa

10.80€

Xurrasco de vedella

9.60€
Nota: Les carns a la brasa NO porten acompanyament, en cas de voler-ne, mirar l’apartat d’acompanyaments.
CASSOLES, GUISSATS I PEIX

Cabrit arrebossat

15.80€

Confit d'ànec amb compota de poma

9.50€

Melós de galta ibèrica cuinat amb Cavernet Sauvignon i melmelada de nabius

11.50€

Pota de pop a la brasa amb parmentier de patata

18.50€

Vedella amb bolets

10.50€

Bacallà al nostre estil

13€

Salmó a la brasa amb guarnició

9.25€
Acompanyaments

Acompanyaments

GUARNICIONS

Escalivada

1.20€

Mongetes amb oli

1.20€

Mongetes amb cansalada

1.45€

Patates rosses

1.20€

Cigrons amb oli

1.20€

Carxofes a la brasa (només en temporada)

2.20€/u

Salsa roquefort

2€

All i oli casolà

1.20€

Maionesa / Ketxup

1€
Menú infantil

Menú infantil 9..50€

PLAT A ESCOLLIR

Pasta del dia (Macarrons o espirals de colors)

Pit de pollastre arrebossat amb patates

Croquetes de rostit amb patates

Bistec de vedella amb patates

POSTRES

Iogurt natural

Crema catalana

Gelat de vainilla o xocolata

Suc de taronja

Flam d'ou amb nata

BEGUDA

Aigua o Refresc

Nota: Menú infantil de 2 a 12 anys. En cas de compartir menú, es cobrarà un servei de taula de 5€.
Vins i Caves

Begudes

VINS

Negres

Tocat de l'ala - DO Empordà

Cuca de llum - DO Conca de Barberà

Tremenda - Terra Alta

Toc - Pla del Bages

Ssssshhhhhh... Ull de Molins - DO Montsant

Jaspi - DO Montsant

Petit Baldomà - Costers del Segre

Equilibrista - DO Catalunya

FA 206 Criança - DO Priorat

Nona - DO Priorat

Les timbes - DO Penedès

En la cuerda floja - DO Rioja

Pago de los Capellanes - Ribera del Duero

Alamos Malbec - Argentina

Blancs

Indispensable - DO Empordà

Te la dedico - Terra Alta

Experiència parellada - DO Conca de Barberà

Bernat Oller - Pla del Bages

La Charla - DO Rueda

Marieta - DO Rías Baixas

Rosats

Indispensable - DO Empordà

Patxanga - DO Conca de Barberà

Gegant del vi - DO Terra Alta

CAVES I SANGRIES

Efecte Papallona Reserva Brut - DO Penedès

Sangria de vi

Terrer de la Creu Brut Nature - DO Cava

Sangria de cava

Mistinguett - DO Penedès

Vi de la casa - Blanc, negre o rosat