Fes una ullada

LA NOSTRA CARTA

Amb una cuina de mercat i amb producte de proximitat, anem creant diferents plats de temporada que es sumen a la nostra carta.

Els dijous i divendres laborales oferim un menú diari tancat per a qui vulgui venir a un preu més econòmic.

Els plats de temporada destacats

Escudella i carn d'olla amb galets i cigrons

Les nostres carxofes a la brasa amb all i julivert

Milfulls de sobrassada amb formatge brie i mel

Senglar estofat al toc de romaní

Teula de calçots amb romesco fet a casa

Milfulls de salmó fumat i crema de formatge Mascarponne

Aperitiu

PICA-PICA

Anxoves

1.30€/u

Croquetes

1.70€/u

Llonganissa de Vic

Platet 7€   //   Plat 11€

Pernil ibèric

Platet 9.90€   //   Plat 12.90€

Formatge semi sec d'ovella

Platet 7€   //   Plat 11€

Coca torrada amb tomàquet i all

2.40€/u

1r Plat

AMANIDES I ENTRANTS

Amanida catalana

7.80€

Amanida dels segadors (ceba i tomàquet)

6.30€

Amanida tèbia de formatges i vinagreta de fruits secs

8.95€

Assortit d'embotits d'Osona

8.40€

Foie amb torradetes i melmelada casolana

9.95€

Milfulls de foie amb melmelada de pera

9.95€

Assortit de formatges DO. Catalunya

9.95€

Canelons Mas Floriac de carn rostida

8.50€

Cargols a la llauna amb all i oli i romesco

11.95€  // llauna per a dos 25€

Carpaccio de peus de porc i vinagreta de festucs i pinyons

8.50€

Carpaccio de vedella amb oli d'alfàbrega i parmesà

9.10€

Coca torrada amb tomàquet i pernil de bodega

7.95€

Croquetes de rostit (5u)

8.30€

Espàrrecs amb pernil de bodega i maionesa

7.95€

Trencadissa d'ous amb birutes de pernil ibèric

7.90€

Sandàlia d'escalivada amb anxoves

8.20€

2n Plat

CARNS A LA BRASA

Botifarra

7.50€

Conill

8.40€

Entrecot de vedella de Girona

16.30€

Entrecot a la pedra de vaca madurat 60 dies

(peces d’entre 500 i 600 grams)    28€

Filet de vedella de Girona

22€

Galta de porc tallada amb os

7.90€

Graellada de carn

13.60€

Magret d'ànec amb salsa del mes

23€

Peus de porc amb rajolí d'all i julivert

7.90€

Quarter de pollastre

7.50€

Secret de porc ibèric amb reducció d'Oporto

12.30€

Xai a la brasa

14.40€

Xurrasco de vedella

9.80€
Nota: Les carns a la brasa NO porten acompanyament, en cas de voler-ne, mirar l’apartat d’acompanyaments.
CASSOLES, GUISSATS I PEIX

Cabrit arrebossat

22€

Confit d'ànec amb compota de poma

10.90€

Melós de galta ibèrica cuinat amb Cavernet Sauvignon i melmelada de nabius

12.80€

Pota de pop a la brasa amb parmentier de patata

22.50€

Vedella amb bolets

11.50€

Bacallà al nostre estil

14.00€

Salmó a la brasa amb guarnició

9.95€

Acompanyaments

GUARNICIONS

Escalivada

1.30€

Mongetes amb oli

1.30€

Mongetes amb cansalada

1.45€

Patates rosses

1.40€

Cigrons amb oli

1.30€

Carxofes a la brasa (només en temporada)

2.20€/u

Salsa roquefort

2€

All i oli casolà

1.20€

Maionesa / Ketxup

1€

Menú infantil 9.95€ (1 plat) o 16€ (dos plats)

PLAT A ESCOLLIR

Pasta del dia a la bolonyesa (Macarrons o espaguetis)

Pit de pollastre arrebossat amb patates

Croquetes de rostit amb patates

Botifarra a la brasa amb patates

POSTRES

Iogurt natural

Crema catalana

Gelat de vainilla o xocolata

Suc de taronja

Flam d'ou amb nata

BEGUDA

Aigua o Refresc

Nota: Menú infantil de 2 a 12 anys. En cas de compartir menú, es cobrarà un servei de taula de 5€.
Aperitiu

Aperitiu

PICA-PICA

Anxoves

1.30€/u

Croquetes

1.70€/u

Llonganissa de Vic

Platet 7€   //   Plat 11€

Pernil ibèric

Platet 9.90€   //   Plat 12.90€

Formatge semi sec d'ovella

Platet 7€   //   Plat 11€

Coca torrada amb tomàquet i all

2.40€/u
1r Plat

1r Plat

AMANIDES I ENTRANTS

Amanida catalana

7.80€

Amanida dels segadors (ceba i tomàquet)

6.30€

Amanida tèbia de formatges i vinagreta de fruits secs

8.95€

Assortit d'embotits d'Osona

8.40€

Foie amb torradetes i melmelada casolana

9.95€

Milfulls de foie amb melmelada de pera

9.95€

Assortit de formatges DO. Catalunya

9.95€

Canelons Mas Floriac de carn rostida

8.50€

Cargols a la llauna amb all i oli i romesco

11.95€  // llauna per a dos 25€

Carpaccio de peus de porc i vinagreta de festucs i pinyons

8.50€

Carpaccio de vedella amb oli d'alfàbrega i parmesà

9.10€

Coca torrada amb tomàquet i pernil de bodega

7.95€

Croquetes de rostit (5u)

8.30€

Espàrrecs amb pernil de bodega i maionesa

7.95€

Trencadissa d'ous amb birutes de pernil ibèric

7.90€

Sandàlia d'escalivada amb anxoves

8.20€
2n Plat

2n Plat

CARNS A LA BRASA

Botifarra

7.50€

Conill

8.40€

Entrecot de vedella de Girona

16.30€

Entrecot a la pedra de vaca madurat 60 dies

(peces d’entre 500 i 600 grams)    28€

Filet de vedella de Girona

22€

Galta de porc tallada amb os

7.90€

Graellada de carn

13.60€

Magret d'ànec amb salsa del mes

23€

Peus de porc amb rajolí d'all i julivert

7.90€

Quarter de pollastre

7.50€

Secret de porc ibèric amb reducció d'Oporto

12.30€

Xai a la brasa

14.40€

Xurrasco de vedella

9.80€
Nota: Les carns a la brasa NO porten acompanyament, en cas de voler-ne, mirar l’apartat d’acompanyaments.
CASSOLES, GUISSATS I PEIX

Cabrit arrebossat

22€

Confit d'ànec amb compota de poma

10.90€

Melós de galta ibèrica cuinat amb Cavernet Sauvignon i melmelada de nabius

12.80€

Pota de pop a la brasa amb parmentier de patata

22.50€

Vedella amb bolets

11.50€

Bacallà al nostre estil

14.00€

Salmó a la brasa amb guarnició

9.95€
Acompanyaments

Acompanyaments

GUARNICIONS

Escalivada

1.30€

Mongetes amb oli

1.30€

Mongetes amb cansalada

1.45€

Patates rosses

1.40€

Cigrons amb oli

1.30€

Carxofes a la brasa (només en temporada)

2.20€/u

Salsa roquefort

2€

All i oli casolà

1.20€

Maionesa / Ketxup

1€
Menú infantil

Menú infantil 9.95€ (1 plat) o 16€ (dos plats)

PLAT A ESCOLLIR

Pasta del dia a la bolonyesa (Macarrons o espaguetis)

Pit de pollastre arrebossat amb patates

Croquetes de rostit amb patates

Botifarra a la brasa amb patates

POSTRES

Iogurt natural

Crema catalana

Gelat de vainilla o xocolata

Suc de taronja

Flam d'ou amb nata

BEGUDA

Aigua o Refresc

Nota: Menú infantil de 2 a 12 anys. En cas de compartir menú, es cobrarà un servei de taula de 5€.