Política de privacitat
La confidencialitat i la seguretat són valors primordials per a nosaltres, en conseqüència, assumeixo el compromís de garantir la teva privacitat en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, et proporciono tota la informació necessària sobre la nostra política de privacitat en relació amb les dades personals que recapto a través d’aquesta web, explicant:
 • Qui és el responsable del tractament de les teves dades
 • Per quines finalitats recapto les dades que sol·licito
 • Quina és la legitimació per al seu tractament
 • Durant quant de temps els conservo
 • A quins destinataris es comuniquen les teves dades
 • Quins són els teus drets

 

Responsable
Laia Oller Sampé
NIF 47919978F
Masia Oller s/n
Restaurant Can Puxes Floriac
Ctra Vic-Manresa Km 39,5 08178
Collsuspina (Barcelona, Espanya)
canpuxesfloriac@gmail.com

 

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través dels diversos formularis d’aquest web

Formularis de contacte
Finalitat: Facilitar-un mitjà perquè puguis posar-te en contacte amb nosaltres i respondre les teves sol·licituds d’informació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-me informació a través d’un dels formularis de contacte i en marcar la casella d’acceptació d’aquesta política.

Conservació: Fins que sol·licites l’eliminació dels mateixos.

 

Obligació de facilitar-me les teves dades personals i conseqüències de no fer-ho
El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 13 anys, o, si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per gestionar les teves sol·licituds, si no me’ls facilites, no podré atendre’t correctament.

 

Destinataris de les teves dades
Les dades personals que em facilitis no se cediran a tercers excepte obligació legal o mandat judicial. Aquestes dades estaran emmagatzemats en els servidors de Raiola Networks SL, situats a la Unió Europea.

 

Drets en relació amb les teves dades personals
Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades.

Igualment, pots exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les teves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les teves dades per motius relacionats amb la teva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

Pots exercir aquests drets mitjançant correu electrònic dirigit a canpuxesfloriac@gmail.com o mitjançant un escrit postal dirigit a l’adreça indicada en el primer apartat d’aquesta política de privacitat.

En cas de divergències amb nosaltres en relació amb el tractament de les teves dades, pots presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (AGPD).

 

Seguretat de les teves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar les dades personals subministrades, he adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat dels mateixos de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

 

Actualització de les teves dades
És important que, perquè pugui mantenir les teves dades personals actualitzades, ens informis sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells. En cas contrari no puc respondre de la veracitat dels mateixos.